Servicii adiționale

In mod gratuit, va oferim serviciul de personalizare (modificarea textului si a culorii) pentru modelele deja existente. Pentru alte modificari aditionale pe partea de design, onorariul perceput este cuprins intre 1 si 49 de eur, in functie de complexitatea modificarilor solicitate.

Creativitatea echipei noastra va sta la dispozitie! Pentru design nou, unic, care sa oglindeasca preferintele si personalitatea Dvs, va rugam sa ne contactati! Onorariul standard pentru un design nou este de 49 de eur, insa poate varia in functie de complexitatea solicitarii Dvs.
Pentru fiecare model in parte, putem sa va sugeram variante premium in ceea ce priveste greutatea si textura cartonului.
Pentru ca textul Dvs sa fie impecabil, putem asigura traducerea acestuia in aproape orice limba.
Indiferent daca locuiti la Bucuresti, Cluj, Sidney, New York sau Paris, vreti sa va asiguirati ca prietenii vostri isi rezerva din timp o zi din an pentru a va fi alaturi! Realizam pentru Dvs felicitari save-the-date, cu sau fara fotografia voastra incorporata, iar daca doriti, le si expediem in locul Dvs!
Acesta este un serviciu destinat in principal mirilor stabiliti in strainatate, dar si mirilor extrem de ocupati. De la personalizarea plicului cu adresa destinatarului, timbrarea lui daca e cazul, si expedierea prin serviciul de curierat ales de catre miri (Posta Romana- Prioripost, sau curierat rapid), ne ocupam noi de tot!
Pentru fiecare varianta de design in parte, am pregatit meniuri asortate, de diferite dimensiuni si forme, numere de masa, carti de oaspeti, place cards si asa mai departe. Cu mult drag, va stam la dispozitie la adresa de email din sectiunea contact pentru mai multe detalii!
Doriti sa lasati in camera de hotel a oaspetilor Dvs cateva informatii referitoare la locul si programul zilei celei mari? Ei bine, niciun detaliu nu trebuie sa ramana la voia intamplarii!
Detaliile fac diferenta! Surprindeti-va oaspetii cu un gest aparte si oferiti-le un card de multumire dupa nunta! Acesta poate include una din fotografiile spectaculoase cu voi doi din ziua nuntii, sau un simplu Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi!