Comanda Dvs.

In mod uzual, timpul necesar pentru a produce invitatiile dorite la cea mai buna calitate este cuprins intre 7 si 14 de zile lucratoare de la confirmarea comenzii - in functie de complexitatea invitatiei-. Toate invitatiile sunt produse in regim propriu si verificate cu atentie bucata cu bucata inainte de a fi livrate.

La sectiunea Contact a acestui site, va rugam sa completati datele dvs precum si detalii referitoare la modelul dorit si numarul de bucati.

Noi va vom raspunde in mai putin de o zi lucratoare si vom stabili impreuna restul detaliilor (text, culori). In momentul in care avem confirmarea Dvs in ceea ce priveste designul si textul (adica “bun de tipar”), se achita avansul si invitatiile se dau in lucru.

Materialele pe care le folosim pentru realizarea invitatiilor sunt in buna parte achizitionate din strainatate (Europa si SUA). Prin fixarea pretului in moneda Eur ne protejam partial de fluctuatiile cursului valutar.

Plata avansului se face in RON, la cursul BNR al zilei.

In momentul in care sunt gata, ambalam cu grija invitatiile in cutii speciale si le expediem prin cuier rapid catre adresa indicata de Dvs. In mod tipic in 24 de ore ajung la destinatie.
Nicio problema, putem da ulterior in lucru invitatii suplimentare, comanda minima fiind de 20 de bucati.
La sectiunea “Servicii Aditionale” a acestui site, gasiti informatii si sugestii. Va oferim design si print pentru meniuri, numere de masa, place cards, etichete diverse, harta si programul zilei, lista oaspetilor, guest book (cartea de oaspeti), carduri de multumire, toate personalizate.