Blog

Imprimate pentru VIP-uri: What's Up, Anda Adam, Bianca Dragusanu

Nu de mult am avut placerea de a ne ocupa de realizarea imprimatelor pentru nunta lui Marius, pe care il cunoasteti sub numele de scena What's Up, precum si de meniurile pentru botezul fiicelor Andei Adam si Biancai Dragusanu.
Citeste mai mult...

Sugestii - text pentru invitatiile de nunta in limba engleza- Partea a doua

In partea a doua a acestei serii de texte pentru invitatii in limba engleza, revenim cu cateva modele de texte ceva mai "relaxate", mai putin formale. La fel ca in prima parte, acestea sunt ordonate in functie de cei care se ocupa de organizarea nuntii: mirii sau parintii.
Citeste mai mult...

Invitatii Premium Cards si in Bucuresti, pe tot parcursul anului!

Ne gasiti nu doar la atelierul nostru din centrul Clujului, cat si in Bucuresti, intr-o cladire pe masura invitatiilor Premium Cards! Saptamana aceasta, colega noastra Madalina, graphic designer, a avut o sarcina mai putin conventionala: sa se ocupe de transportul si montajul unei vitrine cu intarsii de bronz in Bucuresti, pe Strada Italiana.
Citeste mai mult...

Sugestii - text pentru invitatiile de nunta in limba engleza

Primim tot mai multe solicitari pentru invitatii de nunta in limba engleza. Pentru ca stim cat de stresanta poate fi compunerea unui text de invitatii de nunta, in special in cazul in care e vorba de compunerea unui text in alta limba, ne-am gandit sa venim in sprijinul dumneavoastra, cu cateva idei de texte de invitatii in engleza, care speram sa va fie de folos. In prima parte din aceasta serie de postari cu texte in engleza, va prezentam cateva variante, potrivite pentru nunti mai formale, variante alcatuite in functie de persoanele care sunt “gazdele” nuntii: o pereche de parinti, ambele perechi de parinti, mirii, sau toti cei de mai sus.
Citeste mai mult...

Premium Cards in cadrul Wedding Show 2016

Standul expozitional Premium Cards in cadrul Wedding Show 2016!
Citeste mai mult...

Exemple text - invitatii de nunta in limba romana

Veti gasi mai jos cateva exemple - cel mai probabil unul va va servi ca sursa de inspiratie. Va recomandam totusi sa conferiti textului o nota persoanala!
Citeste mai mult...

Imprimate pentru ziua nuntii

Cateva fotografii din cadrul unei sedinte foto la care am contribuit nu demult!
Citeste mai mult...

La Marriott Bucuresti in cadrul Expomariage

Intre 16 si 19 ianuarie am fost prezenti la JW Marriott Bucuresti in cadrul Expomariage. Am propus cele mai elegante invitatii de nunta din intreaga expozitie - nu o spunem noi, ci vizitatorii!
Citeste mai mult...

Premium Cards in Beau Monde Mirese !

Dupa rebrandingul de primavara, ne numim Premium Cards. Pentru ca nu demult eram inca Vanilla Cards, asa ne-ati vazut in Beau Monde Mirese!
Citeste mai mult...